Reguli de expediere:

 

Comune

Pentru fiecare colet se emite declaratia «Goods-Declaration» si se atribuie un numar unic, care este utilizat pentru a urmari coletul sau cargo-ului. Atunci cand se declara un colet sau o expediere cargo, este necesar sa se indice in acest formular: «rochie», «pantofi», «tricou», «cosmetica» etc. si cantitatea fiecarei pozitii. Declararea cu denumiri comune «lucruri uzate», «haine», nu este permisa. De asemenea, pentru inregistrare avem nevoie de adresa, numele si numarul de telefon al destinatarului, astfel incat atunci cand primiti coletul sau incarcatura, sa puteti fi contactat de un reprezentant al companiei inainte de livrare. Daca coletul se adreseaza unei organizatii caritabile, internat, orfelinat sau alte persoane juridice, este de dorit (atat pe factura, cat si pe colet) sa se scrie adresa persoanei juridice si numele destinatarului.

Moldova

Spre Moldova, fara achitarea drepturilor vamale (TVA la import si Taxele vamale), se permite de a trimite unui singur beneficiar intr-o singura expediere, obiecte personale pentru uz propriu care nu sunt destinate comercializarii, cu pretul lor total care nu trebuie sa depaseasca suma echivalenta cu 300 € (sau 320 $) — acea suma Include valoarea declarata a bunurilor din colet plus costul transportarii. Drepturile vamale vor fi in mod automat impuse per colet daca valoarea continutului acestuia este mai mare decat aceasta suma.
Livrarea coletelor in Moldova se efectueaza pe intreg teritoriul, precum si pe teritoriul Transnistriei (greutatea maxima a coletelor pentru Transnistria este de 30 kg). Coletele cu destinatia Tiraspol, Bendery, Grigoriopol, Dubossary, Kamenka, Rybnitsa, Slobodzeya trec controlul vamal suplimentar al Transnistriei si se elibereaza destinatarilor la oficiile postale locale, verificanduse greutatea coletului.

Ucraina

Este permisa trimiterea in Ucraina pentru un singur destinatar intr-o singura expediere, fara plata drepturilor vamale (TVA la import si Taxeele vamale), a obiectelor personale de uz personal care nu sunt destinate comercializarii, iar pretul lor total depaseste suma de 100 € (sau 110 $). Drepturile vamale vor fi nn mod automat impuse pe colet daca valoarea continutului coletului este mai mare decat aceasta suma — numai pentru suma ce depaseste.

Filipine

In Filipine, este permis sa se trimita unui singur destinatar intr-o singura expediere, fara plata drepturilor vamale, obiecte personale pentru uz propriu, care nu sunt destinate comercializarii.

Noi nu livram in regiunile unde se desfasoara actiuni militare.

Cutie 45 * 45 * 68 — 70 dolari SUA

Georgia

In Georgia, este permisa trimiterea obiectelor personale pentru uz personal care nu sunt destinate comercializarii pentru un destinatar intr-o singura expediere, fara plata dreppturilor vamale (TVA la import si Taxe vamale), daca pretul lor total nu depaseste echivalentul a 300GEL si greutatea unui colet nu depaseste 30 kg. Drepturile vamale vor fi in mod automat impuse per colet daca valoarea continutului parcelei este mai mare decat aceasta suma.

© All rights reserved to Norocexpress LTD

Contacteaza-ne

2 + 10 =

Call Now Button